Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 §

Rekisterinpitäjä

Tiina Hautamäki

Kaarama lankastudio

Kaskitie 20 C 33

33540 Tampere

Y-tunnus 3090851-1

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Tiina Hautamäki

+358 (0)400 969 241

tiina@kaaramalankastudio.fi

Rekisterin nimi

Kaarama lankastudion verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen hoitamiseen, hallinnointiin, kehittämiseen, palvelujen tarjoamiseen ja toimittamiseen sekä palvelujen kehittämiseen ja laskutukseen liittyen. Henkilötietoja käsitellään verkkokaupan tilausten, laskutuksen, yhteydenottojen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä.

Henkilötietoja käsitellään myös tiedotus- ja uutisointitarkoituksissa ja markkinoinnissa. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös sähköiseen suoramarkkinointiin liittyvissä tarkoituksissa. Asiakkaalla on oikeus milloin tahansa kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi osa tiedoista voi sijaita Kaarama lankastudion puolesta ja lukuun toimivilla alihankkijoilla.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää tietoja, jotka asiakas itse ilmoittaa tilauksen yhteydessä.

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Asiakkaan osoite ja muut yhteystiedot
  • Asiakkaan tilaamat tuotteet
  • Asiakkaan tilauksen lisätietokentässä antamat tiedot
  • Tilauksissa käytetyt toimitus- ja maksutavat
  • Lähetysten seurantatiedot

Rekisteriin tallentuu myös muita palvelun käytöstä havaittuja ja analytiikalla pääteltyjä tietoja. Näitä ovat markkinointiviestiluvat, arvostelut tuotteista, tuotteet, jotka lisätään toivelistalle, ilmoituspyynnöt loppuneista tuotteista, selaus- ja käyttötiedot verkkokaupasta, sijainti, päätelaitteelta saatavat tunnistetiedot, ostoskorin sisältö ja muut verkkokaupankäyntiin liittyvät tapahtumat, kuin myös asiakkaan ostokäyttäytymisen perusteella tehdyt jaottelyt asiakasryhmiin. Näitä tietoja käytämme palvelun parantamiseen ja markkinoinnin parempaan kohdentamiseen.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään enimmäkseen asiakkailta tai rekisteröidyiltä itseltään verkkokauppa-asioinnin eri vaiheissa, kuten uutiskirjeen tilauksen tai ostotapahtuman yhteydessä.

Rekisterin suojaus

Asiakkaiden henkilötietoja säilytetään sähköisessä järjestelmässä, jonka käyttäminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan. Kaarama lankastudion asiakasrekisterin käyttöoikeus on pelkästään rekisterinpitäjällä.

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta palomuureilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena.

Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella rekisterin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Tietojen päivittäminen

Asiakas voi päivittää nimi- ja osoitetietojaan verkkokaupan Omat tiedot -osiossa. Muita tietoja voidaan päivittää ottamalla yhteys verkkokaupan ylläpitäjään.

Omia salasanoja tai kirjautumistietoja ei tule koskaan luovuttaa ulkopuolisille henkilöille. Suojaa omat tilisi käyttämällä vahvaa salanaa.

Rekisteröityjen oikeudet

Lain asettamissa rajoissa asiakkailla on oikeus saada nähtäväksi, mitä tietoja Kaarama lankastudio on rekisteriinsä asiakkaasta kerännyt. Voit myös vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista tai poistamista sekä kieltää Kaarama lankastudiota käsittelemästä henkilötietoja suoramarkkinointia ja markkina- ja mielipidetutkimuksia varten.

Oikeuksia, jotka lueteltiin edellä, voidaan käyttää ottamalla Kaarama lankastudioon yhteyttä käyttäen yhteystietoja, jotka mainittiin tämän rekisteriselosteen alussa, sekä noudattamalla muissa viestimissä annettuja ohjeita ja muokkaamalla oman käyttäjätilin asetuksia.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Kaarama lankastudio ei luovuta asiakasrekisterin tietoja ulkopuolisille kolmansille tahoille ilman asiakkaan suostumusta.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Evästeiden käyttö

Kaarama lankastudio käyttää verkkokaupassa evästeitä (ns. cookie), joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan palvelun laatua.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 17.2.2021 alkaen.

Verkkokauppa

Kaarama lankastudio

tiina@kaaramalankastudio.fi

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

tiina@kaaramalankastudio.fi

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.